U bevindt zich hier: Home > BHVoké leden > B&V

Partners in veiligheid

De Hil 18
4762 AG Zevenbergen
planning@partnersinveiligheid.nl
0168-335445
www.partnersinveiligheid.nl

Met opleidingscentra in Zevenbergen en Oirschot helpen we al sinds 1999 bedrijven met alles wat bij bedrijfsveiligheid komt kijken.

 

Compleet veilig werken

B&V geeft opleidingen BHV én meer. Van EHBO tot AED, omgaan met blusmiddelen en specifieke maatwerktrainingen. B&V brengt ook je basis op orde met adviezen en hulpmiddelen. Op deze manier zijn we de complete partner in bedrijfsveiligheid. De experts van B&V kijken wat je nodig hebt om veilig te werken en hoe ze dat op maat kunnen inrichten. 

 

Brabant en beyond

B&V is goed vertegenwoordigd in Brabant met twee opleidingscentra in Zevenbergen en Oirschot. Vanuit onze provincie bedienen we grote en kleine organisaties in heel Nederland, zoals Primark/Dsv, Thebe, BAM, Omoda en enkele grote zorginstellingen. We zijn dan ook meervoudig erkend en gecertificeerd volgens de laatste eisen en normen.

 

Nieuw: BHVR

Bij B&V geloven we in de kracht van beleven. Bedrijfsveiligheid is verplicht, maar moet daarom niet vervelend zijn. Wij maken veiligheid leuk en interessant door het je zo realistisch mogelijk te laten beleven. Zo leer je leuker, onthoud je het beter en gaat veiligheid leven. Deze woorden onderstrepen we met BHVR: BHV leren met hulp van virtual reality. Een innovatie die B&V samen met Fontys en het NIBHV ontwikkelde. BHVR maakt BHV nog leuker, flexibeler en duurzamer. BHVR is onderdeel van onze reguliere BHV opleidingen. Lees er meer over op bhvr.nl en partnersinveiligheid.nl.

Onze locatie

Zoek een cursus

Straal:
Wis alle filters
Cursus Locatie Dag Datum Beschikbare plaatsen