U bevindt zich hier: Home > BHVoké leden > Veiligheidscentrum Limburg B.V.

Dé specialist in integrale veiligheidsoplossingen

Industriestraat 6
6361 HD Nuth
info@veiligheidscentrumlimburg.nl
(0031) 45 524 82 80
www.veiligheidscentrumlimburg.nl

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de Arbo- en Opleidingen tak van De Vries Brandbeveiliging uit Nuth is een nieuwe onafhankelijke zelfstandige organisatie Veiligheidscentrum Limburg ontstaan.

Wij beschikken over de grootste indoor trainingscomplexen van Limburg gezamenlijk 2100 m2 groot met twee indoor oefenbanen. Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen en twee trainingszalen van meer dan 200 m2 voor grotere groepen voor workshops en lezingen. Er is een parkeergelegenheid voor wel meer dan 100 auto’s. Veiligheidscentrum Limburg heeft twee kantines met luxe hoogwaardige catering. Het trainingscomplex is zeven dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avonduren. Veiligheidscentrum Limburg: Ervaring leert..!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg wederom opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, academie, beveiliging, opleidingen, uitzenden & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door een juiste samenwerking kan Veiligheidscentrum Limburg u een totaalpakket aanbieden.

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur

Onze locatie

Zoek een cursus

Straal:
Wis alle filters
Cursus Locatie Dag Datum Beschikbare plaatsen