U bevindt zich hier: Home > Cursussen > Herhaling BHV

Herhaling BHV

Tijd:
08:30 - 16:00 uur
Bedrijf:
Preventief
Locatie:
Veldweg 6-F - 5321 JE Hedel
Kies gewenste dag:

Aantal beschikbare plaatsen:

Inschrijven

Herhaling BHV

Doelgroep

De herhaling BHV bedrijfshulpverlening is bestemd voor personen die in het bezit zijn van een geldig BHV diploma.

 

Inhoud

De herhaling bedrijfshulpverlening bestaat uit de onderstaande 4 modules:
Kennis en vaardigheden over deze onderwerpen worden op praktische wijze herhaald.
De BHV herhalingslessen die door BHV Oké worden verzorgd zijn praktijk gericht. Er wordt gebruikt gemaakt van de vele faciliteiten van onze BHV oefencentra met scenarioruimtes en blusruimtes.

 • Niet-spoedeisende Eerste Hulp:
  In het onderdeel Niet-spoedeisende Eerste Hulp gaat het over de beoordeling en behandeling bij niet-levensbedreigende aandoeningen. Dit kunnen onder meer wonden, oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden zijn.
 • Spoedeisende Eerste Hulp:
  Bij het onderdeel Spoedeisende Eerste Hulp komt de basale reanimatie en het gebruik van de AED aan bod. Ook wordt ingegaan op het optreden bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en een hersenschudding.
 • Brandbestrijding:
  Het onderdeel Brandbestrijding is gericht op omgaan met situaties in het gebouw. Cursisten leren ten eerste een beginnende brand te blussen met de daarvoor beschikbare middelen, in theorie én praktijk. Zo wordt er onderwezen hoe brand ontstaat en welke middelen gebruikt kunnen worden om de brand te blussen. Vanzelfsprekend komen daarbij ook de gevaren van het blussen aan bod.
 • Ontruiming:
  In het onderdeel Ontruiming wordt aandacht besteedt aan de rol en taken van de BHV’er tijdens een ontruiming. Ook is er aandacht voor de ontruimingsvoorzieningen en de samenwerking met externe hulpverleners.

 

Docenten

De BHV trainingen van BHV Oké worden verzorgd door gespecialiseerde BHV docenten met een ruime praktijkervaring.

 

Toelatingseisen

Geldig diploma bedrijfshulpverlener.
Cursisten dienen de Nederlandse taal machtig te zijn en fysiek in staat zijn om de praktijkoefeningen uit te voeren.

 

Duur herhaling

1 lesdag.

 

Certificering

Tijdens de lesdag worden de vaardigheden van de BHV-ers door de docent beoordeeld middels een competentietoets. Wanneer deze succesvol is afgerond ontvangt de cursist het BHV herhalingscertificaat afgifte NIBHV.

 

Vragen aan Preventief?

Heeft u een vraag aan Preventief? Bel 073 – 599 32 37 of stuur een e-mail naar info@preventief.com en wij nemen contact met u op.