BHV Oké biedt u een landelijk netwerk van opleidingscentra waarbij u los of via één van onze leden kunt inschrijven voor een cursus naar keuze.

BHV basis cursus Engelstalig Emergency Response Officer (ERO)

Doelgroep

De Basis BHV cursus Engelstalig is bestemd voor personen die deel uit gaan maken van de BHV- organisatie en eerste hulp verlenen, het bestrijden van een beginnende brand en ontruimen moeten leren, en werkzaam zijn in een organisatie waarin de voertaal Engels is of die de Nederlandse taal niet machtig zijn.

Middels de Engelstalige E-learning volgen zij de theorie waarmee zij zich kunnen voorbereiden op de praktijkdag.

De theorie kan op efficiënte wijze worden voorbereid in het eigen tempo van de cursist. Alle praktische vaardigheden worden getraind op het BHV-oefencentrum van BHV Oké.


Inhoud

De BHV-opleidingen die door BHV Oké worden verzorgd zijn praktijkgericht. Er wordt gebruikt gemaakt van de vele faciliteiten van onze BHV-oefencentra met scenario- en blusruimtes.

De basisopleiding bedrijfshulpverlening bestaat uit de onderstaande 4 modules:

  • Niet-spoedeisende Eerste Hulp:
  • In het onderdeel Niet-spoedeisende Eerste Hulp staat de beoordeling en behandeling bij niet-levensbedreigende aandoeningen centraal. Dit kunnen onder meer wonden, oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden zijn.
  • Spoedeisende Eerste Hulp:
  • Bij het onderdeel Spoedeisende Eerste Hulp komt de basale reanimatie en het gebruik van de AED aan bod. Ook wordt ingegaan op het optreden bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en een hersenschudding.
  • Brandbestrijding:
  • Het onderdeel Brandbestrijding is gericht op omgaan met situaties in het gebouw. Cursisten leren ten eerste een beginnende brand te blussen met de daarvoor beschikbare middelen, in theorie én praktijk. Zo wordt er onderwezen hoe brand ontstaat en welke middelen gebruikt kunnen worden om de brand te blussen. Vanzelfsprekend komen daarbij ook de risico’s van het blussen aan bod.
  • Ontruiming:
  • In het onderdeel Ontruiming wordt aandacht besteedt aan de rol en taken van de BHV’er tijdens een ontruiming. Ook is er aandacht voor de ontruimingsvoorzieningen en de samenwerking met externe hulpverleners.


Docenten

De Engelstalige BHV-trainingen van BHV Oké worden verzorgd door gespecialiseerde en gecertificeerde BHV-docenten met een ruime praktijkervaring en goede kennis van de Engelse taal. 


Toelatingseisen

Cursisten dienen de Engelse taal machtig te zijn en fysiek in staat om de praktijkoefeningen uit te voeren.


Duur opleiding

1 praktijkdag.

Voorbereiding middels E-learning of boek.


Examinering

Theoretische kennis wordt getoetst middels een eindtoets in de E-learning.

Praktische vaardigheden worden getoetst gedurende de praktijkdag.


Certificering

Wanneer de E-learning en de praktijkdag succesvol zijn afgerond ontvangt de cursist het Engelstalige BHV diploma Emergency Response Officer (ERO) diploma.

Filter zodat u eenvoudig kunt kiezen.

CursusLocatieDatum

BHV basis cursus Engelstalig Emergency Response Officer (ERO)

Nieuw-Vennep27 juni 2024 en 4 juli 2024

Beschikbaarheid

6

Inschrijven

BHV basis cursus Engelstalig Emergency Response Officer (ERO)

Nieuw-Vennep24 september 2024 en 1 oktober 2024

Beschikbaarheid

12

Inschrijven
Footer afbeeldingDriehoek
BHV Oké logo wit

BHV opleidingen in heel Nederland landelijk maar toch dichtbij!

© BHV Oké Copyright - Cookies en privacystatement - Algemene voorwaarden