BHV Oké biedt u een landelijk netwerk van opleidingscentra waarbij u los of via één van onze leden kunt inschrijven voor een cursus naar keuze.

Code 95 U-21-1 EHBO

Doelgroep

De code 95 U21-1 EHBO-onderweg is bestemd voor personen die in het bezit zijn van een groot rijbewijs/ chauffeursdiploma waarvoor de uren van deze training geregistreerd kunnen worden bij het CCV/CBR voor verlenging van de code 95 aantekening. 


Inhoud

De inhoud van de code 95 U21-1 EHBO-onderweg cursus is gericht op ongevallen onderweg en bestaat uit 5.5 uur eerste hulp en 1.5 uur vrije ruimte die ingevuld kan worden met of wel kleine blusmiddelen of wel de inzet van een lotusslachtoffer en eerste hulp scenario’s. 

  • Niet-spoedeisende Eerste Hulp:
  • In het onderdeel Niet-spoedeisende Eerste Hulp staat de beoordeling en behandeling bij niet-levensbedreigende aandoeningen centraal. Dit kunnen onder meer wonden, oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden zijn.
  • Spoedeisende Eerste Hulp:
  • Bij het onderdeel Spoedeisende Eerste Hulp komt de basale reanimatie en het gebruik van de AED aan bod. Ook wordt ingegaan op het optreden bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en een hersenschudding.
  • Brandbestrijding:
  • Het onderdeel Brandbestrijding is gericht op omgaan met situaties met de vrachtwagen onderweg. Cursisten leren ten eerste een beginnende brand te blussen met de daarvoor beschikbare middelen, in theorie én praktijk. Zo wordt er onderwezen hoe brand ontstaat en welke middelen gebruikt kunnen worden om de brand te blussen. Vanzelfsprekend komen daarbij ook de risico’s van het blussen aan bod.


Docenten

De code 95 U21-1 EHBO-onderweg van BHV Oké worden verzorgd door gespecialiseerde en gecertificeerde BHV-docenten met een ruime praktijkervaring.


Toelatingseisen

Cursisten dienen in het bezit te zijn van een geldig groot rijbewijs/chauffeursdiploma, de Nederlandse taal machtig te zijn en fysiek in staat om de praktijkoefeningen uit te voeren.

 

Duur training

1 dag praktijk.


Examinering

Praktische vaardigheden worden getoetst gedurende het dagdeel praktijk.


Certificering

Wanneer de praktijkdag succesvol is afgerond ontvangt de cursist het code 95 U21-1 EHBO-onderweg certificaat en worden de uren geregistreerd bij het CCV/CBR voor code 95.

Filter zodat u eenvoudig kunt kiezen.

CursusLocatieDatum

Code 95 U-21-1 EHBO

Nieuw-Vennep17 juni 2024

Beschikbaarheid

12

Inschrijven

Code 95 U-21-1 EHBO

Hedel19 november 2024 en 20 november 2024

Beschikbaarheid

11

Inschrijven

Code 95 U-21-1 EHBO

Hedel14 december 2024

Beschikbaarheid

11

Inschrijven
Footer afbeeldingDriehoek
BHV Oké logo wit

BHV opleidingen in heel Nederland landelijk maar toch dichtbij!

© BHV Oké Copyright - Cookies en privacystatement - Algemene voorwaarden